DOE MEE EN ZEG JA TEGEN GLOBAL WELLNESS DAY

global wellness dayGlobal Wellness Day moet voor iedere deelnemer gratis toegankelijk zijn en heeft geen commercieel doel. Echter, vanuit een marketing standpunt is het een fantastische gelegenheid en een perfect platform om de wellness activiteiten en services van jouw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

hoe support je gwd en doe je mee als organisatie?

zet gwd icoon op je website

Global Wellness Day

of organiseer een activiteit

Global Wellness Day
 

Er zijn drie manieren waarop je als wellness professional kan mee doen – klik en lees meer of scroll verder – :

1. Well Package                     2. Very Well Package           3. So Well Package

global wellness day global wellness day global wellness day

Heb je vragen neem dan vooral contact op met ons.

Ter inspiratie geven we je hieronder een paar voorbeelden:

 • Organiseer een open dag om nieuwe klanten gratis kennis te laten maken met de wellness activiteiten van jouw bedrijf.
 • Organiseer een gratis Yoga, Meditatie, Dans of Fitness sessie en werf direct nieuwe leden.
  Promoot een nieuwe behandeling of massage ter ere van Global Wellness Day via je nieuwsbrief.
 • Organiseer een gratis lezing of workshop over gezonde voeding op je eigen locatie of in bijvoorbeeld de lokale bibliotheek.
 • Geef met je collega’s gratis stoelmassages in een park.
 • Geeft gratis sauna kaartjes weg tijdens de open dag van je Sauna of Hammam.

ter inspiratie geven we je alvast enkele voorbeelden wat je kunt doen als je een activiteit wilt organiseren op Global Wellness Day.

 • Connector.

  Organiseer een open dag om nieuwe klanten gratis kennis te laten maken met de wellness activiteiten van jouw bedrijf. Of…

 • Connector.

  Organiseer een gratis Yoga, Meditatie, Dans of Fitness sessie en werf direct nieuwe leden. Of…

 • Connector.

  Promoot een nieuwe behandeling of massage ter ere van Global Wellness Day via je nieuwsbrief. Of…

 • Connector.

  Organiseer een gratis lezing of workshop over gezonde voeding op je eigen locatie of in bijvoorbeeld de lokale bibliotheek. Of…

 • Connector.

  Geef met je collega’s gratis stoelmassages in een park. Of…

 • Connector.

  Geeft gratis sauna kaartjes weg tijdens de open dag van je Sauna of Hammam.

OPTIE 1

Global Wellness Day

OPTIE 2

Global Wellness Day

OPTIE 3

Global Wellness Day

OPTIE 3

WORDT KEY SUPPORTER VAN GLOBAL WELLNESS DAY

 • Organiseer een groot wellness evenement op global wellness day 2017. Let op! Deze activiteit moet gratis toegangelijk zijn voor bezoekers. Je bent natuurlijk vrij om sponsors te zoeken om de kosten te dekken.
 • Registreer je evenement hier en stuur ons je website gegevens en de naam van de persoon die verantwoordelijk is voor dit wellness evenement. Deze persoon coördineert het evenement in nauw overleg met de Global Wellness Ambassadeur voor Nederland.
 • Na registratie en verificatie plaatsen wij je wellness evenement in de officiële GWD Nederland Evenementen Planner/Gids op de website van Global Wellness Day Nederland en delen dit op de Nederlandse GWD Social Media kanalen en pers indien mogelijk.
 • Je zet je als GWD Key Supporter in overleg en in samenwerking met de Global Wellness Ambassadeur voor Nederland actief in om de boodschap van GWD over Nederland te verspreiden en groot te maken zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en inspireren om gezonde lifestyle keuzes te maken om een gezond leven te leven.

support gwd

ZET GWD ICOON OP JE WEBSITE: LAAT ZIEN DAT JE HET INITIATIEF GLOBAL WELLNESS DAY STEUNT.

 • Publiceer de DOE MEE icoon of GWD IK ZEG JA Icoon op je eigen website en social media kanalen met een aankondiging dat jij of je bedrijf Global Wellness Day support.
 • Voor Instagram en Twitter kun je gebruik maken van de hastags #isayYES #globalwellnessday #globalwellnessdaynederland #GWD2019
 • Like en volg Global Wellness Day Nederland op Facebook en Instagram om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen en activiteiten.

activiteit

ORGANISEER EEN GRATIS ACTIVITEIT OP GLOBAL WELLNESS DAY 2019

 • Organiseer een wellness activiteit op global wellness day, de 2e zaterdag in juni 2019. Let op! De activiteit moet gratis toegankelijk zijn voor bezoekers.
 • Registreer je activiteit hieronder en stuur ons je website gegevens.
  Na registratie en verificatie plaatsen wij je activiteit in de officiële GWD Nederland Evenementen Planner/Gids op de website van Global Wellness Day Nederland.
 • Communiceer je activiteit door middel van je website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen en kondig het aan in de lokale pers.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via de mail of registreer je hieronder al als participant van Global Wellness Day Nederland.

optie 1: well

ZEG ‘JA’ TEGEN GLOBAL WELLNESS DAY

 

 1. Publiceer de DOE MEE icoon of GWD Icoon op je eigen website en social media kanalen met een aankondiging dat jij of je bedrijf Global Wellness Day support. Je kan de GWD Icoon hier downloaden. Voor Instagram en Twitter kun je gebruik maken van de hastags #isayYES #globalwellnessday #globalwellnessdaynederland #GWD2016
 2. Like en volg Global Wellness Day Nederland op Facebook en Instagram om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen en activiteiten.
 3. Maak een foto van jezelf (en evt.collega’s) met de GWD paddle (download hier) en deel je foto op de officiële Global Wellness Day Nederland Facebook pagina en je eigen social media kanalen.
 4. Volg de ontwikkelingen en voortgang van Global Wellness Day Nederland en deel deze via je eigen sociale media kanalen zodat we zoveel mogelijk mensen in Nederland kunnen bereiken.

optie 2: very well

ORGANISEER EEN GRATIS ACTIVITEIT OP ZATERDAG 11 JUNI 2016

Het verschil tussen de Well en de Very Well categorie is dat je in de Very Well categorie actief een eigen activiteit organiseert op 11 juni 2016 om de boodschap van GWD te verspreiden en met je bestaande en/of nieuwe klanten te vieren. De stappen die je in deze categorie zet zijn als volgt:

• Stappen 1 t/m 4 uit de Well categorie en:

 • Organiseer een wellness activiteit op zaterdag 11 juni 2016. Let op! Deze activiteit moet gratis toegankelijk zijn voor bezoekers. Je bent natuurlijk vrij om sponsors te zoeken om de kosten te dekken.
 • Registreer je activiteit hier en stuur ons je website gegevens.
 • Na registratie en verificatie plaatsen wij je activiteit in de officiële GWD Nederland Evenementen Planner/Gids op de website van Global Wellness Day Nederland en sturen we je een link om officiële GWD Branding Materialen te downloaden die je kunt gebruiken voor je activiteit. Let op dat je naast je eigen materialen, alleen de officiële GWD branding materialen mag gebruiken in je aankondigingen en tijdens de activiteit zelf.
 • Communiceer je activiteit door middel van je website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen en kondig het aan in de lokale pers.
 • Na registratie en het voltooien van alle bovenstaande stappen voegen wij de naam van jouw bedrijf als Supporter GWD Nederland toe aan de officiële Global Wellness Day Nederland website.

REGISTREER VOOR GLOBAL WELLNESS DAY NEDERLAND 2016

* indicates required


REGISTREER VOOR GLOBAL WELLNESS DAY NEDERLAND 2016

* indicates required


REGISTREER VOOR GLOBAL WELLNESS DAY NEDERLAND 2016

* indicates required


optie 3: so well

WORDT KEY SUPPORTER VAN GLOBAL WELLNESS DAY

Het verschil met de categorie Well en Very Welll is dat je door deelname via de So Well categorie Key Supporter kan worden van Global Wellness Day Nederland door een groot full scale wellness evenement te organiseren op jouw locatie. De stappen die je in deze categorie zet zijn als volgt:

• Stappen 1 t/m 4 uit de Well categorie en:

 • Organiseer een groot ‘full scale’ wellness evenement op zaterdag 11 juni 2016. Let op! Deze activiteit moet gratis toegangelijk zijn voor bezoekers. Je bent natuurlijk vrij om sponsors te zoeken om de kosten te dekken.
 • Registreer je evenement hier en stuur ons je website gegevens en de naam van de persoon die verantwoordelijk is voor dit wellness evenement. Deze persoon coördineert het evenement in nauw overleg met de Global Wellness Ambassadeur voor Nederland.
 • Na registratie en verificatie plaatsen wij je wellness evenement in de officiële GWD Nederland Evenementen Planner/Gids op de website van Global Wellness Day Nederland en sturen we je een link om officiële GWD Branding Materialen te downloaden die je kunt gebruiken voor je evenement. Let op dat je naast je eigen materialen, alleen de officiële GWD branding materialen mag gebruiken in je aankondigingen en tijdens het evenement zelf.
 • Communiceer je wellness evenement door middel van je website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen en kondig deze aan in de lokale pers.
 • Je communiceert ook op regelmatige basis over dit evenement op de sociale mediakanalen van Global Wellness Day Nederland om maximale aandacht te creëren.
 • Je zet je als GWD Key Supporter in overleg en in samenwerking met de Global Wellness Ambassadeur voor Nederland actief in om de boodschap van GWD over Nederland te verspreiden en groot te maken zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en inspireren om gezonde lifestyle keuzes te maken om een gezond leven te leven.

REGISTREER VOOR GLOBAL WELLNESS DAY NEDERLAND 2016

* indicates required


sponsor

wordt supporter van gwd nederland

Als Global Wellness Day Nederland Supporter

 • Wordt je (merk-) naam op de officiële website van Global Wellness Day Nederland geplaatst.
 • Wordt je (merk-) naam meegenomen in alle officiële uitingen van GWD Nederland.
 • Mag je aanwezig zijn en je bedrijf presenteren bij de officiële launch van het Global Wellness Day Nederland Evenement op 11 juni 2016 voor onder andere de pers en de ‘Movers & Shakers’ uit de wellness wereld in Nederland.
 • Mag je de titel Key Supporter Global Wellness Day Nederland 2016 gebruiken.
 • Wordt je als Sponsor en Key Supporter op de officiële Global Wellness Day Nederland website en social media kanalen vermeld.

Voor Supporter mogelijkheden kun je contact opnemen via de mail met de Nederlandse ambassadeur van Global Wellness Day Annemarie Wortman.

Registreer voor Global Wellness Day NL 2019

* indicates required


contact


Consuming-Passions is door de GWD geselecteerd als Nederlandse Ambassadeur voor de Global Wellness Day The Netherlands.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de mail. 

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message(required)